Γιατί να μας επιλέξετε?

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι επισκέπτες ενός ξενοδοχείου έχουν μεγάλες προσδοκίες, καθώς διαθέτουν περισσότερη τουριστική εμπειρία και γνώσεις. Εκτιμούν  τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, τις έξυπνες καινοτομίες και τις προσωποποιημένες υπηρεσίες.  

Το στρώµα/κρεβάτι  και όλα τα προϊόντα ύπνου, βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε επαγγελματία, αφού από έναν ξεκούραστο και απολαυστικό ύπνο εξαρτάται, η καλή διάθεση του επισκέπτη, άρα και η κριτική του για την τουριστική μονάδα. 

Αυτό σημαίνει ότι, η επιλογή στρώματος από μια ξενοδοχειακή μονάδα, είναι κάτι παραπάνω από μια τυπική διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού. Στην ουσία, πρόκειται για μια από τις κομβικές επιλογές που πρέπει να κάνει ένας ξενοδόχος, τόσο στον τομέα “Sales” όσο και στον τομέα “Loyalty” των πελατών.  

Η LINEA STROM υποστηρίζει κάθε σας επένδυση μέσα από την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών: 

Η πορεία μας σε δεκαετίες:

Ποιότητα

Η παραγωγική μας μονάδα είναι πλήρως καθετοποιημένη, όλα κατασκευάζονται από εμάς και αυτό μας παρέχει τη δυνατότητα να ελέγχουμε τα υλικά και την ποιότητά μας σε κάθε στάδιο παραγωγής στρωμάτων και κρεβατιών. 

Από από το σύρμα που το κάνουμε ελατήριο μέχρι και το ξύλο που γίνεται κρεβάτι και από την επιλογή α’ υλών έως και την παράδοση στο χώρο σας, όλα περνάνε από τα χέρια μας!  

Linea Strom Hellas official website stores netwise

Ευελιξία στην παραγωγή

Ειδικές Κατασκευές στρωμάτων: Προσαρμόζουμε τις διαστάσεις των στρωμάτων μας ανά εκατοστό και μπορούμε να αλλάξουμε  τις ποιότητές τους διαμορφώνοντας ύψος, βαθμό σκληρότητας και ανατομικότητα. ανάλογα με τα ζητούμενα. Ειδικές Κατασκευές κρεβατιών ταπετσαρίας: Προσαρμόζουμε τις διαστάσεις των κεφαλαριών μας ανά εκατοστό και μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε νέο σχέδιο ζητηθεί  

Ευελιξία στην παράδοση & Δυνατότητα παράδοσης και τοποθέτησης με δικά μας μέσα

Στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί σύγχρονο κέντρο logistics. Αυτό μας επιτρέπει να αποθηκεύουμε τις παραγγελίες σας, να διαμορφώνουμε το πλάνο παραδόσεων σύμφωνα με τα ζητούμενά σας και να παρέχουμε υπηρεσίες  παράδοσης και τοποθέτησης με δικά μας μέσα 

Εξειδίκευση

Ασχολούμαστε με την αγορά του εξοπλισμού τουριστικών μονάδων εδώ και 20 χρόνια. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι είναι αυτό που χρειάζονται οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στο σημαντικό κομμάτι του «ύπνου». Για αυτό έχουμε δημιουργήσει κορυφαία προϊόντα επαγγελματικής χρήσης, καλύπτοντας  τις ανάγκες του επαγγελματία σε κάθε επίπεδο, με λύσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του ως προς τα υλικά και τις διαστάσεις, αλλά και παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος προϊόντων ύπνου: Στρώματα κάθε τύπου, bonnel, pocket ή foam, στρώματα euro top ή pillow top με ενσωματωμένο ανώστρωμα, κρεβάτια, μαξιλάρια, ανεξάρτητα ανωστρώματα, και προστατευτικά καλύμματα. 

Πολύ Καλές τιμές

Η καθετοποίηση της παραγωγής μας, μας δίνει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ενσωμάτωσηςόλων των σταδίων παραγωγής και διάθεσης, εξασφαλίζοντας οικονομίες κλίμακας και μείωσης του κόστους του παραγόμενου προϊόντος. Αυτή η μείωση κόστους μετακυλύεται στην τιμή πώλησης, με αποτέλεσμα να  διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε πολύ καλές τιμές, προς όφελος του πελάτη. Ζητήστε μας να σας στείλουμε την προσφορά μας (notes: εδώ να βάλουμε κάρτα επικοινωνίας: ζητήστε προσφορά τώρα – χωρίς απαραίτητα πεδία, απλώς να μας περιγράψει αυτό που θέλει) 

After Sales Υπηρεσίες

Μένουμε δίπλα σας και σας στηρίζουμε για κάθε πρόσθετη ανάγκη σας για ανανέωση, ανακαίνιση σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα ή συντήρηση. Το τμήμα service απαντά σε κάθε αίτημά σας εντός 24ώρου.